Is het bestelde product niet helemaal wat je er van verwachtte? Jammer! Uiteraard mag je de producten retourneren of ruilen.  Dit kan zonder opgaaf van reden. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden dat je een of meerdere producten retour wilt sturen.

Alvorens je het product retourneert, gelieve ons een e-mail te sturen dat je een product wilt retourneren. Zo weten wij dat er iets retour komt. Je hebt vanaf het moment van het aanmelden 14 dagen om het product retour te sturen. Verpak het product goed als je het naar ons retour stuurt (het liefst in de verpakking waarin het naar jou is verzonden).

Na ontvangst van de retourzending zal ZorgEngel (in de naam van: Tin-Art tingieterij) het orderbedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) van de bestelling terugstorten op je bankrekening (binnen 14 werkdagen na aanmelden retour). De kosten voor het retour sturen betaal jij. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt er een schappelijke waardevermindering in rekening gebracht.

Heb je meerdere producten besteld, maar zijn deze niet tegelijkertijd geleverd? Dan gaat de bedenktijd van 14 dagen pas in nadat je het laatste product van de bestelling hebt ontvangen.